close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  descopera-ne!

  Despre noi

  Ne-am dezvoltat in activitati complementare si complexe!

  descopera-ne!

  Despre noi

  Ne-am dezvoltat in activitati complementare si complexe!

  SC ALL TIN SRL este o societatea comercială înființată în anul 2005 având sediul social în loc. Vălenii de Mureș, comuna Brîncovenești, nr. 452B, jud. Mureș.

  Domeniul principal de activitate este ”Sortare, Spalare și Concasare a agregatelor și o Stație de producere a betonului.

  Alt domeniu de activitate Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor.

  Societatea are in dotare o Stație de Sortare, Spalare și Concasare a agregatelor și o Stație de producere a betonului, la sediul secundar din Vălenii de Mures, com. Brîncovenesti, jud. Mures, unde desfășoara activitatea secundară de ”2370 Taierea, fasonarea si finisarea pietrei ” respectiv ”2363 Fabricarea betonului”.

  Materia primă, balastul, care intră pentru prelucrare în Stația de Sortare, Spălare și concasare este obținută prin exploatare din uscat, aceasta fiind o altă activitate secundară a firmei noastre, ”0812 Extractia pietrisului si nisipului”, extracția efectuându-se din perimetrul de exploatare ”Amenajare piscicola prin extractie de agregate” Pietris-Deda, proprietatea SC ALL TIN SRL.

  Sorturile obținute în urma sortării și prelucrării sunt următoarele:

  • Nisip spălat, sort 0-4 mm,
  • Pietriș spălat, sort 4-8 mm
  • Pietriș spălat, sort 8-16 mm
  • Refuz de ciur
  • Piatră spartă 0-63 mm
  • Piatră spartă 0-16 mm

  Atât sorturile obținute în urma sortării/concasării cât și balastul brut sunt utilizate ca materie primă pentru activitățile societății respectiv la lucrările de construcții de drumuri sau construcții civile pe care societatea le contractează și la producția betonului.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.